Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktorn

 

Ser du doktorn

mästaren av psyke

 

mamma säger att du är den bästa

verklighetssnöret med

 

Mr fiende

du din mördaridiot

kan vi inte göra som alla andra

säga att vi gjort vad de vill

och sedan strunta i det

 

de märker ingen skillnad

 

bara jag fortsätter att skrika




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-08-28 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*