Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt öde är Deras

 

 

Vita väggar

stängselgallert

vilket sitter fastbränt

bakom bly ytan att vitfärg

 

Tabletterna tages och sväljes

varför ska alltid andra bestämma över mitt öde

för dem är jag ju Redan den döde

 

Makten att dö

är inte miin

så låt oss uppföra oss

 

så kommer priset att bli vårt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 171 gånger
Publicerad 2006-08-28 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*