Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtta av nio liv

 

 

Så många liv

har försakats

åtta av de nio

är borta med vinden

 

Försöken har haglat ner över oss

likt iskallt regn

isdroppar, vassa kristall spjut

innan det når min tunga

 

mer likt sommardagar för dig

medan jag med ständig lunginflammation

 

vandrar över brända slätter

plågas av försöken du framanar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-08-28 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*