Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går

 

Du går förbi

och jag kan inte låta bli att undra

 

om du tänker på mig på vägen hem

eller om vi kommer att mötas någon gång igen

 

där evighetens möjligheter

 

möter verklighetens blekgula ljus

undrar jag ännu

om du minns mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-08-28 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*