Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädnad

 

Önskar färga håret svart

för att dölja det äkta blonda

platta till mina lockar

slänga över det som en gardin

vilket får dölja det bleka vita

mina ärr av tårar

med svarta ringar likt en sorgsen clown

förklädd för världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-08-28 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*