Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningsägaren

 

 

kanske är kärleken och dess förälskelse

endast ännu en version av vår självdestruktion

 

Självplågeri

 

är det vi som spänner bågen

och sicktar på spegelns sanningsägande glas

 

där den sedan studsar och möter oss i hjärtgropen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-08-28 21:38



Bookmark and Share


    anakin
Intressant. Snyggt bildspråk också. Men formen måste du jobba på. Man vet inte om stycket i mitten ska vara en mening eller var första meningen i stycket ska sluta. Kärlek är självdestruktivt, det tycker jag med ibland. Man stöter på falska förhoppningar hur många gånger som helst.
2006-08-28

  Smultris
För mig finns bara en sanningsägare...

O det e hennes sanning jag litar på alltid....:)
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*