Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killar! är inga kamelionter

 

Killar

är

som

Achilles!

 

Men deras brister sträcker sig längre än hälen

 

vi tjejer döljer våra brister bättre




Bunden vers (Haiku) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-08-28 23:39



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
svåra att beröra?
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*