Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text med ny titel.


Papier maché


På papper vävs möjligheter
och orimligheter

vattenstämplar och röda sigill
hör min vardag till
liksom minnet av
tjärblomster som spränger
asfalten i nu avlägsen tid

(ett bevis
värt att notera)

ännu reser jag
fraktar mig själv
genom allér
från mörker till ljus
och stannar till ibland
för att sända iväg en svala
av gamla gulnade ark.




Fri vers av _Mian_
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-08-28 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_