Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För min själ har långa snygga ben och ballerinaskor...


När själen har bättre syn än ögat



Får jag bara en gång se

med mina ögon

vad min själ valt att visa



Ska jag göra piruetter

på din fingertopp




Övriga genrer av Mareld
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-08-29 09:00



Bookmark and Share


  Rachel Roth
denna är söt..
2006-08-29

    Xena
Stört skön...
piruetter på finger topp... ME LIKE =)
2006-08-29

  Teresia Ridell
Rubriken är mycket bra !
Tycker det hade passat bättre med att byta ut "jag" till "du", o "mina" till "dina"i första stycket.
2006-08-29

  Howlit
Åh... du gjorde det...=) Den är bara så jäkla bra...
2006-08-29

  TiVa
Åh vad jag känner igen mig i denna dikt.. precis mitt i prick! Jättebra..
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld