Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otacksam är världens lön!

 

Halsen värker bultande

efter alla uppmanande rop

jag slängt ömt över dina axlar

 

Själv står du likgiltig

trots mitt blodshostande

här framför dig

 

det Kvittar

Hur mycket jag stödjer dig

för när det kommer till kritan

 

så Struntar du i Mig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-08-29 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*