Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKA!

 

Sluta önska dig lycka!

precis som molnen

är det omöjligt att krama om

 

precis som med molnen

kan vi inte andas

så fort vi kommer nära nog att känna vid den

 

så ge upp

spara på besvikelsen

för att önska är idiotimärkt

var realistisk

så kanske du inte dränks direkt

utav livets isande hav

där vi förtvivlat förlamat

trampar vatten och smakar kallsupar

tills vi till slut ger upp och dör




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-29 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*