Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du kunna...

 

Jag önskar mig

barn

en framtid

kärlek och lycka

 

Se!

jag börjar blöda och gråta bara av tanken

skulle du kunna vara snäll

och låna mig ett osprucket hjärta och ett plåster för min själ?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-08-29 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*