Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du fick mitt hjärta

 

Oöma fumlaridiot!

När jag gav dig mitt hjärta

så var det meningen att du skulle älska

och hålla det säkert

inte tappa, hugga och döda det

 

Nu brast mitt hjärta för en tusende gång

allt för ditt oförsiktiga sätt!

 

Jag hatar dig och jag hatar mitt hjärta som faan!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-08-29 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*