Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunkna i dopfundet, VART är världen på väg!?

 

 

Moderatskit, bimbomani

 

vart är världen på väg

när killen man älskar

går med i cirkusen

på ens födelsedag

dansar linan med ett anorexibarn

som inte behöver nät för sina fall

 

Folkets parti, åsneskri

 

vart är framtiden på väg

när barn som knappt kommit ur blöjan vill dö

på deras dopdag

försöker dränka sig själv i dopfundet

eller bränna prästen!

 

vart är världen på väg

när mer än hälften av oss

önskar att vi drunknat i fostervattnet!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-08-29 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*