Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte bara varna dig

 

Jag har halsont

bara så du vet

tänkte varna dig

så du vet att mina kyssar

kan smitta dig

med min världelöshet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-08-29 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*