Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

 

Jag skulle vilja säga att jag

 

Jag är en kämpe, den bästa och starkaste!

 

att det faktum att jag klarat mig Såhär långt

är pågrund av min hetsiga kämparglöd och starka vilja att leva

 

men inga lögner sätter sig bra om mina läppar

för sanningen är

 

att jag klarat mig Såhär långt

är inget mindre än

 

ett Mirakel




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-08-29 17:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här tycker jag mycket om!!!!
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*