Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dä ä svårt mä mängdlära.


Ittna.

Iblann kan ittna
var mykk.
Å anner gånger
kan mykk
int var nô.




Fri vers av raggnarr
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-08-29 18:15



Bookmark and Share


    Bim
JO så sant och skriven på mål blir den perfekt.Månntro det är Ekshärad eller Sunne?Hälsn.Bim
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr