Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland behövs det så lite för att rädda en hel kväll.


Tog en kram.

Blir dä mat
fråga ja.
Kräm, sa ho
ijänn, sa ja.
Dôger dä int,
sa ho surt.
Dä ä dä tvunget,
sa ja.
Ta dä nô själv,
sa ho.
Då tog ja en kram,
å hänn.
Å då va,
dän kvääl rädda.




Fri vers av raggnarr
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-08-29 18:59



Bookmark and Share


    Bim
Att sitta här och läsa dina härliga dikter får mig på fint humör +att jag får skratta.Mer sånt här!Hälsn.Bim
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr