Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte att se under

 

Under fasaden av falska leenden

ligger tårar samlade i döda sjöar

där mörkerdjuren plaskar grymt

 

se och ge en puss på det onda

förstå

under ytan av gammalt sprucket läder

ligger barnahuden slät

likt siden

 

glöm aldrig det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-08-29 19:12



Bookmark and Share


  Jewel_x
Denna bokmärkte jag utan att blinka ...
Du är så begåvad.
Glöm aldrig det*
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*