Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetsfördelning är viktigt i hemmet.


Tvättinga.

Ho skrek å gôrma
ôm fotsvetti strômper,
å sän va dä nô
ôm dyngi kallsånger.
Ja lyssna int så noga
utta bar hôll mä.
Män jör nô da,
skrek ho.
Män va skull ja jör
ôt dyngi kläär,
tvättinga å strykinga
har ju ho hann ôm.




Fri vers av raggnarr
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-08-29 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr