Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I graven

 

I gravens djup

ligger ännu en som var som du

 

en naiv liten rackare

kanske inte ens över fem årsstumpar

 

han är fri nu

kan du säga detsamma?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-08-29 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*