Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om det ändå varit så lätt...




För idag

 

Lever för idag

grå strimmor på himlen

ser ut som framtid

 

Jag hatar för idag

dör för igår

och gråter för en framtid

redan förlorad

det vet du så väl

 

besvikelsen smeker dina sidor rispande

denna rivjärnsskugga

är min

 

har blivit van

men likaväl blir jag besviken

på sekunderna som tickar hån i mina öron

 

rycker dess battarier

och skrattar åt min meningslösa handling

 

rivjärnet drar flagor från min fasad

medan sekunderna lika fan tickar i luften




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-08-29 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*