Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett förhållande är det oft bäst att bita ihop.


Matlaging.

Gröten ä färdi
roppa ho.
Ja sätt mäj
å börja å ät.
Dä va att tur
att ho sa
att dä va gröt.
För dä tror ja allri
att ja ha kunn jiss.




Fri vers av raggnarr
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-08-30 07:49



Bookmark and Share


  W.Riter
Ja jisses, nu fick jag mig ett gott skratt igen.
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr