Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter kaos kommer kosmos


med nybäddad säng
var det ändå kaos i herr larssons tillvaro

men det fanns hopp

solen fanns
och han ville inte skaka
inte gömma sig för andras blickar

han ville stå rak
och

se fröken mörk i ögonen igen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 574 gånger
Publicerad 2006-09-02 21:37



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
med värme i kaoset beskriver du herr larssons känslor så man kan känna dom själv :-D laddat!!
2006-09-05

  Queen_of_Rain
underbar känsla i den här. modet trots kaoset.. önskar jag hade det istället för att vända mig om och gå..
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP