Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min prins

 

Min prins är högre än jag

den vackra näsduken sitter perfekt

om hans huvud

den döljer den kala fläck

jag har bak i nacken

där du placerade dina läppar brännande

innan ditt namn förändrades

till försvunnen och efterlyst

 

jag kommer nog aldrig

att förstå mig på dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-08-30 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*