Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljuva

 

 

Åh du ljuva död

mätta min kropp

bygg ditt bo i mig

och låt mig dö

likt dina spionebarn

vilka vandrar över mina skuggor

i jakt efter nattens lustiga skratt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-08-30 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*