Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon

 

 

I mina ögon är du ösregnet

vilket ödelägger mina marker

och släcker min livslåga

 

elden tunnas ut

snart finns jag inte mer

då kan solen komma

och värma mina kära




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-08-30 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*