Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speleman

 

 

Du spelets man

din vän går Raka vägar

 

bland dina slingrande snår

vandrar jag vilse

dina vägar äro ringlande vägar

på vilka jag alltid kör av

och dör i branden

 

till allas min besvikelse

återuppstår jag i askan som lämnats efter

i vindens ljumma gap

och virvlar mellan liv och död

 

äro detta mitt öde




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-08-30 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*