Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individualitet, på nära håll

 

Moln sveper förbi

går in i varandra

sakta och varligt

inför vår syn

 

vem kunde ana

att på nära håll

brottas de för sin sköra individualitet

för rätten att vara sig själva

 

precis som vi




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-08-30 15:50



Bookmark and Share


    Camillaa
älskar den!!
/ C *
2006-08-30

  Jewel_x
Finner inga ord!
Denna tog mig med storm, så pricksäker liknelse av oss människor.
Tack! / S
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*