Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skulle jag kunna glömma

 

 

Hur ska jag kunna glömma dig

när ditt ansikte klamrat sig fast

vid min näthinna

 

Hur ska jag kunna glömma

när det är Dina bankande händer

som får mitt hjärta att bulta

Hur ska jag någonsin

kunna sluta sakna dig

 

när du aldrig finns vid min sida

 

Hur ska jag kunna glömma dig

när allt jag hör är dina hjärtslag

och mörkt sensuella röst

när allt som finns i mitt hjärta är du

och mina läppar ekar efter din närhet

 

Hur ska jag kunna glömma,

när Allt jag minns är dig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-08-30 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*