Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Enda

 

 

Ensam

fryser

jag

 

stelnade tårar rinner i blodets spår

fräter min hud

hårstrån reser sig likt soldaters knivar

kroppen skakar

och hjärtat river och sliter

minnen, ord drar mig sönder inifrån

outhärdlig smärta ekar vibrerande

likt sönderslagna fingrar i kylan

men Allt

det enda jag kan tänka på

i den sekunden

 

är Dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-08-30 21:22



Bookmark and Share


  DanSan
**********************************

Usch ja alla dessa sorger och bedrövelser

som vi hela tiden måste gå igenom . . .

Ja kärlekens sorgsna skepnad av farväl

och slut men det kommer nya ögonblick

som blir till år och decenier av ett liv med

kärleken som åter blommar!!!

Mycket bra skrivit och poetat !!!

Men det kan ju även vara sorgen över

någon som man förlorat när eller kär!!!

MVH Dan

*******************************
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*