Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det går.....om man vill


Mörker

Det mörknar
men i mitt inre finns ljus
ett ljus som kommer
ur en övertygelse
att man kan påverka
skeendet
Mörkret ska aldrig
få makt över mig
jag motar det på flykt
med en optmists
envisa starka vilja
som säger
DET GÅR!
Men om jag vill,
verkligen vill
sitta i mörkret ett tag
då är det mörkret som
vinner...då får ljuset
vika hädan ett tag
eller??




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-08-30 21:34



Bookmark and Share


  stefan.g
Jag gillar dina tankar som lätt går att läsa, bra skriven!
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP