Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet leker med oss

 

han är spelaren

vi den smutsiga fotbollen

 

tortyrmakande marodörsvin!

dina svarta handskar skrämmer inte mig

och inte heller denna groteska

liemansliknandemaskfrätande skepnad!

 

Du där!

Vad sägs om att spela honom ett spratt

låt oss leva och spela lyckiga

tills han tröttnar på oss

och låter oss dö i frid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 149 gånger
Publicerad 2006-08-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*