Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men så fel

 

 

tog ett steg
marken under mina fötter darrade
höll andan
stod stilla
mitt hjärta tog paus


såg över axeln
ett steg tillbaka
så lätt det vore




Fri vers av Xena
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-08-30 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena