Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla misstag

 

Ett misstag

ledde till ett andra

dagen du gav mig ett namn

då var du så fäst vid mig

och den du trodde att jag skulle bli

 

Dina misstag

timmarna du födde mig

plågsamma, antar att du trodde att det lilla rosa knytet

skulle innehålla något vackert

 

Mina misstag

åren jag plågat dig

jag är så ledsen för att jag inte blivit

vad du önskade

 

Dina misstag

det finns bara ett

den dagen du födde

dagen du gav mig mitt namn

dagarna du trodde att min personlighet

att meningslösheten

enbart var en fas

 

Men jag klandrar dig inte

det var ju jag som grymt blev vald

att plåga någon så underbar som dig

 

Förlåt mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 155 gånger
Publicerad 2006-08-30 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*