Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar i regnet

 

Jag

kysser

regnet

 

det

som

faller

längs

din

kind

 

tårar

glittrar

annorlunda

i

regnets

vardaglighet

 

det

är

inte

ofta

du

vågar

gråta

inför

livet

 

men när du är redo

ska du veta

att jag

finns här för dig

 

Jag kysser regnet

där du finns

för jag

älskar dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-08-30 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*