Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På cirkus

 

 

Kungen dansar linan

med skyddsnätet

två sekunder under.

livvakterna

spattserar brevid med paraplyn

i skydd mot fallande bomber

 

tjuvar de lägsta terrormasker

skjuter småbarn för elefanttransport

ingen bryr sig om clownen

den lilla liggande i en pöl av sockervadd och blod

hanhon blev skjuten i striden

men ingen ser

ingen ser ängeln

vilken står på trampetsen och ser på

på världens helvete

 

Amor skjuter pilar

giftiga ormar rakt in i hjärtat på folk

de oförlamas och dör i krämpor

 

Ingen ser sadisten

clownen med slaktarkniv

dold utav de falska pappersvingarna den bär




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-08-31 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*