Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feber



något rör sig här
en tyngd som skaver i musklerna
jag vill röra handen men signalerna stannar någonstans
mellan huvud och nervbana
det surrar mörkt i stillheten
högspänningsfälten öppnar sig mot stormgrå himmel
jag rör mig tungt genom frostigt gräs
det blixtrar i stela strån av kyla
dovheten är överväldigande
dovheten och hettan som möter kylan
ser ni hur det sprakar
eller är det bara här inuti
som allt pågår




Fri vers av flickan och tigern
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-01 13:07



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Fint om feber!
2006-09-01

    Camillaa
vilken fin text!
du kan verkligen förmedla känslan!!
/ C *
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

flickan och tigern
flickan och tigern