Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:40

 

Livet spelar på klockvisarnas

nakna kroppar.

 

Ett ögonblick som varade några sekunder

för länge

 

ligger och gråter i urtavlans nedersta hörn.

 

 

 




Fri vers av Sofiapoema
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-09-01 21:40



Bookmark and Share


  W.Riter
Kul grej att lägga in den precis 21.40.:-) Härlig liten text, den gillade jag.
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema