Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför kartbladet

Kära

det finns ett kraftfält
utanför kartbladet

som ständigt
leder oss vilse

och varje gång
vi kämpat oss
tillbaka

tror vi fåfängt
att vi hittat hem




Fri vers av Anders P VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-09-02 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP