Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget relationsskepp, tack

inte just nu
du är inte ful

men vafan
jag är så konstig &
med dom andra har jag så kul!

hoppar du av skeppet så
drunknar du inte
men flyter i land på en främmande ö
och kommer förmodligen aldrig
HEM
igen




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-09-02 14:14



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
intressant.. kanske inte de mest genomarbetande ajg läst Men snyggt nytänkande!
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet