Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna med själen

 

 

ett ögonblick

av din tid
för min frid

är väl inte för mycket begärt?

 

 

låna mig

ditt öra
lyssna på mig, du ska få höra

 det tar inte för lång tid

 

men

när allt kommer omkring
känner jag ändå ett sting

för jag vet
jo... jag vet faktiskt


att du bara lyssnar
av medlidande




Fri vers av Xena
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-09-02 16:54



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Faaaan
Den där var sann. Oj så skönont den gör.
2006-09-02

  TiVa
Mitt i prick.. vet precis vad du menar..
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Xena