Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodflykt

Villkorslösheten ställde ett ultimatum
mot väggen
mot golv och tak

Det lilla rummets omkrets omslöt
själens villrådighet
och anstötlighet

Slipad mot granit log knivens egg
i blänkande blickar
mot puls och blod

Det luktade av höst och vanmak
när det bultande
slutade bulta

Där låg bara hemlöst skal
ingen frihet inga val
fanns kvar




Fri vers av Litorina
Läst 281 gånger
Publicerad 2004-11-11 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litorina
Litorina