Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte mitt fel att jag är en bitch

förlåt mina hårda ord
som jag dränkte din själ i
förlåt min ilskna röst
som splittrade på vårat vi
förlåt att jag blev så arg
tappade min kontroll
förlåt att jag skrek åt dig
såg du fattade noll



men om du inte vill höra
min ilskan röst i ditt öra
prova på vara go och rar
kanske till och med underbar!




Fri vers av Xena
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-09-03 10:49



Bookmark and Share


  Nina
Jag håller med...
Det ska ju inte vara så svårt.
Bra skrivet - superbra!
2006-09-03

  Queen_of_Rain
snygg vändning och riktigt bra rytm!
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Xena