Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt att tillfredsställa

 

 

om du kysser mig
så som jag drömmer om
kyssar ska vara
så är jag din för alltid




Fri vers av Xena
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-09-03 15:52



Bookmark and Share


    TigerCia
Ojdå!
Hur ska den vara? hehe, spännande!
//Cia
2006-09-04

  Flickan*i*L*för*Lycka*
som föregårnde skrev vackert vackert:)
2006-09-03

  prinscess VIP
vacker
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Xena