Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg inatt

Inatt flög de över mitt fönster
Inatt flög flyttfåglarna
Och jag drömde om din skugga
Och dina röda läppar

Åren gick
Svalorna kom inte åter

Allt blev som förr
Men mitt hjärta stod ensamt
En vinter för många

Inatt, inatt flyger svalorna igen!




Fri vers av M. Novkovic
Läst 268 gånger
Publicerad 2006-09-03 15:57



Bookmark and Share


    Camillaa
vilken fin en :)
/ C *
2006-09-03

  Lars Granlöf
Vi får hopaps på det.
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic