Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det bara

 

 

nähä

fortfarande är jag bara jag
inte bättre än igår
inte sämre

bara som vanligt

 

fan

vill ju bli något
någon att åtrå och älska
någon att längta efter
och avguda


men

h*e*l*v*e*t*e

 

är bara den jag alltid varit




Fri vers av Xena
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-03 15:55



Bookmark and Share


  loren
det är väl inte så bara
du vill ju vara
unikum - är vi och tids nog hittar en annan unikum oss :)
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Xena