Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket dålig men svårt att forma orden


Beskrivning

Jag har börjat gå på en ny stig nu
Den är inte rak, inte utan törnor och inte helt ljus
Men jag tar nya tag nu
Jag orkar inte vara kvar här längre
Att göra som jag gör och må som jag mår det kan inte vara rätt
Inget är rätt längre
Inga regler får konsikvenser inga konsikvenser är längre fel
Fel
Fel
Det är just det
Jag är felet
Det är min nya väg min slingrande stig mitt nya försök
Det är rätt
Jag är på rätt väg




Fri vers av vitsippebarn
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-09-03 16:31



Bookmark and Share


    Camillaa
Mycket bra! :)
innehållet i texten
är magiskt ! :)
starka ord du använder !!
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

vitsippebarn
vitsippebarn