Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt A & O


Bokstavskombination

Min längtan
Min väntan
Min trånad
Mitt ljus

En strimma av solen du är

Min ängel
Min helare
Min skapare
Mitt hus

Dina vingar skyddar min sfär

Du målar mitt liv med skönaste färg
Tar mig upp på kärlekens berg
Låt oss mötas i bokstavlig mening
A.R.B. & C.M.J – en HIMLA-B.R.A. förening






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-09-03 21:29



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
A.F.P. är t o m en nyhetsbyrå
förutom mina initialer. Det du!!
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för