Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just då


när kaffesmak och snus
tar över smaklökarna

kommer solen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-09-04 07:35



Bookmark and Share


  a h de v
få rader som ändå förmedlar en stark närvarokänsla, du är skicklig och fångar känslan -just då- när solen kommer. jag skulle inte tycka om den lika mycket om det inte var för titeln.
2006-09-04

  Daniel_78 VIP
jag måste skriva en rad om denna
den känns i munnen
även om jag är koffeinfri och det andra också,

rubriken kanske kan disskuteras men :)
2006-09-04

  Anders P VIP
en bra start räddar dagen.
2006-09-04

  himlens hemlighet VIP
ahh koffein och nikotin...en solformel...
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP